Cixi Meiyu Electric Appliance Co., Ltd. is een verzameling van onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop als een van de ondernemingen voor huishoudelijke elektrische apparaten, het bedrijf werd opgericht in 2009, is gevestigd in de mooie en rijke kuststad - Cixi City . Hangzhou Bay ligt in het noorden, tegenover Shanghai aan de overkant van de baai, en Ningbo in het oosten. Het bedrijf is alleen gespecialiseerd in de productie van strijkmachines, tientallen jaren.

Het bedrijf houdt zich aan het doel van "eerst kwaliteit, reputatie eerst, integriteit eerst, klant eerst", om "het kwaliteitsbewustzijn te versterken, te blijven voldoen aan de eisen van de klant; het concurrentiegevoel te versterken, de verkoop van producten te verbeteren" voor het bedrijfsbeleid van het bedrijf .

Het bedrijf om een ​​onafhankelijk merk te creëren, goedkope producten te vervaardigen, de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren als het doel, weerspiegelt de "goede kleding, hang warm, hang warm, mooie yu gemaakt", elk klein ding dat je bent ons grote evenement.

Met de ondernemende geest van "voortdurende innovatie" en het eeuwige streven naar klant-, werknemers- en sociale tevredenheid, streven we ernaar om het Meiyu Electric-apparaat uit te bouwen tot een bekende onderneming.

Ondernemingszin:integriteit, nederigheid, pragmatisme, ondernemend

Bedrijfsfilosofie:Goede kleren, hang warm, hang warm, mooie yu gemaakt

Management filosofie:Innovatie is eindeloos

Verkregen het internationale ISO9001-certificaat voor kwaliteitsmanagementsysteem, de producten via Shanghai European Company-producten zijn CQC, CE, CB en andere veiligheidscertificeringen, hebben meer dan 3000 verkooppunten in China, die 28 provincies en regio's van de landproducten beslaan die in Europa worden verkocht, Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Australië en andere regio's.

De Chinese markt is een belangrijk onderdeel van onze wereldwijde marketingstrategie. In 2006 begonnen we onze activiteiten in China uit te breiden. "Het concept van hoogwaardig leven uit het buitenland naar elk huishouden in China brengen" is ons doel van de afgelopen jaren. Doe eerst service, dan markt "is onze filosofie en model. We zullen hard werken met al onze medewerkers, ons team en onze partners om het moderne leven van mensen te creëren.

Toen de 20e eeuw binnenkwam, verdween de stijgende stoom geleidelijk uit het stadium van de industrie en veranderde in een elegante houding in het leven van mensen. Stoom op hoge temperatuur, schoon, milieubescherming en efficiënte eigenschappen, meer en meer gebruikt in het leven, stoombevochtiging, reiniging, schoonheid en andere producten komen op het historische moment naar voren.

Omdat de vraag van mensen naar kwaliteit van leven steeds groter wordt, is het streven naar een gezond gezinsleven en een modieus kledingconcept onvermijdelijk geworden. In de afgelopen jaren heeft de stoom Garment Steamer mensen een nieuw kledingconcept gebracht, een kledingbeschermingsconcept, waardoor de kwaliteit van de kleding van mensen aanzienlijk is verbeterd.

Kledingstomer is erg populair onder stedelijke bedienden. De strijkervaring van "goede kleding, hangend strijken" is veranderd.

Kledingstomer door de interne hete stoom constant in contact met kleding en doek, om kleding en doekvezelorganisatie te verzachten, en door de "pull", "druk", "spray" actieniveau kleding en doek, zodat de kleding en doek zo goed als nieuwe. In vergelijking met traditionele elektrische strijkijzers is de bescherming van stoffen beter en is de bediening handiger. Het ontwerp van een grote watertank vermijdt de moeite van het vaak verversen van water, en de kledingstomer wordt steeds meer verwelkomd door consumenten.