Kledingstomer

De kledingstomer is oorspronkelijk ontworpen om alle soorten kleding zowel verticaal als horizontaal te stomen en plat te maken. Het bestaat uit de watertank, boiler, hoofdbehuizing, aluminium stokken en de stoomslang.

Het water in het waterreservoir stroomt automatisch naar de boiler nadat het op het hoofdgedeelte van de kledingstomer is geplaatst. De ketel begint te werken en binnenkort zal de stoom door de stoompijp naar de stoomstrijkijzerkop stromen.

Veel mensen in veel landen houden van de kledingstomer. Het verkoopt goed in meer dan 20 landen. De totale omzet van het jaar 2020 was meer dan 5 miljoen US dollar.

Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Kledingstomer, en is een van de Kledingstomer fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.