Strijkmachine

De strijkmachine is oorspronkelijk alleen ontworpen voor thuisgebruik. Het kan allerlei soorten kleding stomen en platdrukken, zowel verticaal als horizontaal.

De ketel kan worden beschouwd als het hart van de strijkmachine. Het werkt non-stop en produceert de stoom die continu naar de stoomstrijkijzerkop zal stromen.

De hete stoom van de strijkmachine kan ook allerlei soorten virussen doden, dus het verkoopt super goed tijdens de pandemie van de wereldwijde COVID-19-uitbraak.

Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Strijkmachine, en is een van de Strijkmachine fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.