Mini Kledingstomer

Naarmate mensen rijker en rijker worden, besteden ze meer aandacht aan hun vrijetijdskleding en formele kleding. Ze hebben dus een goede hulp en een betaalbaar apparaat nodig om hun kleding schoon te maken, te stomen en plat te maken. De mini kledingstomer is de geschikte om deze helper te zijn.

Waarom noemen we het een mini-kledingstomer? Omdat hij er klein uitziet vergeleken met de industriële kledingstomer in de kledingfabriek. Toch is het ideaal voor thuisgebruik.

De mini kledingstomer kan alle soorten kleding zowel verticaal als horizontaal stomen en platdrukken. De belangrijkste reden voor flat is de hete stoom.

Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Mini Kledingstomer, en is een van de Mini Kledingstomer fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.