Stoomstrijkijzer

Ons stoomstrijkijzer is niet alleen voor kleding, maar ook voor gordijnen, bank en tafelkleed. Het is een ideale huisvrouwenhelper. Na het eerste gebruik wil je nooit meer andere soorten strijkijzers gebruiken.

We hebben het stoomstrijkijzer ontworpen door ons eigen team en we hebben patent. Het unieke ontwerp maakt het een wereldwijd goed verkocht item. We verkochten het aan meer dan 20 landen.

De COVID-19-pandemie is in China goed onder controle dan enig ander land, omdat mensen in China graag stoomstrijkijzer gebruiken dat het virus met zijn hete stoom kan doden.


Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Stoomstrijkijzer, en is een van de Stoomstrijkijzer fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.