Verticale kledingstomer

Vroeger gebruikten mensen het traditionele strijkijzer om de kleding te strijken. Maar ze hebben een tafel of strijkplank nodig om te strijken. Op deze manier is het niet gemakkelijk te gebruiken als er geen tafel of strijkplank is. Met de verticale kledingstomer kunnen we nu strijken wanneer de kleding is opgehangen en er geen tafel of strijkplank nodig is. De verticale kledingstomer is een perfect strijkapparaat.

Als u de unieke verticale kledingstomer nodig heeft, kunnen we ODM voor u doen. U maakt het ontwerp en wij maken de productie. En u krijgt de exclusiviteit voor de wereldwijde verkoop. We verdienen allebei geld. We kunnen ook OEM doen. Wij maken uw merk.

Het is je vriend van je dagelijkse leven. Het helpt je bij het schoonmaken, strijken en stomen. De verticale kledingstomer is een must in een mooi huis.

Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Verticale kledingstomer, en is een van de Verticale kledingstomer fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.