Hangende strijkmachine

De strijkmachine die in de lucht hangt? Nee nee nee. Je kunt het je nooit voorstellen. Het verwijst naar de kleding die aan de hanger wordt opgehangen. Dan strijkt de hangende strijkmachine de kleding die aan de hanger hangt. Wat een wonder.

Het scheelt een hoop ruimte in je huis als je het zware, domme, normale stoomstrijkijzer weggooit. De hangende strijkmachine kan het werk beter doen. Het stoomt, strijkt en maakt de kleding schoon wanneer het wordt opgehangen.

Neem de hangende strijkmachine mee als u op reis gaat, u kunt uw kleding op elk moment in het hotel strijken.

Meiyu Electric werd opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in de productie van Hangende strijkmachine, en is een van de Hangende strijkmachine fabrikanten en leveranciers in China. In de afgelopen tien jaar hebben we CE-, CB- en ROHS-certificeringen behaald en onze eigen fabriek opgezet. Producten die in China zijn gemaakt, zijn goedkoop en van goede kwaliteit en ondersteunen groothandels- en bulkaankopen. Daarnaast hebben we ook aangepaste producten om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen. In voorraad, kom en koop scherp geprijsde, laaggeprijsde kledingstrijkijzers.