Hoe een kledingstomer kopen?

- 2021-09-15-

Ten eerste: moet het hart zien dat hete machine hangt - verwarming

Net zoals het hart van de computer de CPU is, heeft onze strijkmachine ook een hart, namelijk de verwarming van de strijkmachine. Een goede verwarming is een aluminium verwarmingslichaam, zodat de levensduur lang is, in ieder geval meer dan 10 jaar. Voor sommige goedkope strijkmachines is het grootste deel van de verwarming gemaakt van koper, wat de kosten verlaagt, maar het nadeel is een korte levensduur, langzame warmtegeleiding, ongelijkmatige stoom en een reeks problemen.

Ten tweede: kies de functies die u wilt

Veel stoomstrijkmachines hebben niet alleen een strijkfunctie, maar ook een reinigings- en reinigingsfunctie. Een multifunctionele stoomstrijkmachine kopen is een goede keuze, maar let er ook op of de stoomstrijkmachine een stoomstrijkmachine met meerdere standen heeft Instellingen. Multi-versnellingsaanpassing, maakt het strijken van kleding gemakkelijk en gemakkelijk in één stap te bedienen.

Stoom Kledingstomer in gebruik, er zal vaak een druppelend fenomeen zijn dat het strijkeffect beïnvloedt, kies een stoom Kledingstomer kan condensatiewater voorkomen is een goede keuze, maar let ook op het ontwerp van de strijkborstel, stel onredelijke strijkborstel in, kan krassen op de stof, terwijl strijken ook een dode hoek heeft. Of de watertank nu een schoon filterontwerp heeft, of het ontwerp van de afvoer van de gastheer erg belangrijk is, kan de vervuiling van de verwarmingspot effectief voorkomen en de levensduur van de machine verbeteren.