De classificatie van de hangende strijkmachine:

- 2021-10-15-

Hangende strijkmachineis onderverdeeld in een handbediende hangende strijkmachine, een gewone stoomstrijkmachine en een stoomstrijkmachine met druk.

Handheld stoom hangende strijkmachinehine: klein en gemakkelijk mee te nemen. Het is gemakkelijk mee te nemen op reis. Het is goed in gebruik, maar dikke kleding is moeilijk te strijken en de levensduur van de machine is laag.
Gewone hangende strijkmachines gebruiken over het algemeen het principe van rechtstreekse stoomverwarming. De stoomdruk is klein en de stoomstroom is klein. Over het algemeen is het slechts 27-32g per minuut. De stoomtemperatuur bij de uitlaat is hoog. Het effect van strijknaald Kleding van zijde chemische vezels is duidelijk, en het effect van het strijken van zware kleding moet over het algemeen herhaaldelijk worden gestreken!
Drukstoom hangende strijkmachine wordt over het algemeen gepompt door een waterpomp en een gesloten ontwerp van de verwarming. Het heeft een grote stoomdruk, een grote stoomstroom en een lange stoominjectieafstand. Het luchtuitlaatvolume is 30 g en de luchtuitlaattemperatuur is laag. Het principe is hetzelfde als dat van een hogedrukreiniger. Het effect van het strijken van gewone kleding en zware kleding is algemeen!