Het verschil tussen de hangende strijkmachine en andere strijkmachines:

- 2021-10-15-

1. Voordelen vande hangende strijkmachine: uit onderzoek blijkt dat kleding vaak met een stijltang wordt geperst, waardoor de stof gemakkelijk beschadigd raakt, met als gevolg verharding en veroudering van de stofvezels.
De hangende strijkmachine strijkt onder de natuurlijke hangende staat, vermijdt directe schade aan de stof onder de dubbele werking van de eigen zwaartekracht van de kleding en stoom op hoge temperatuur (de temperatuur is hoger dan 100 graden), en kan de kleding snel, gemakkelijk strijken en gemakkelijk, om de kleding zo helder als nieuw te maken en de beste vorm te behouden.

2. Gebruik voordelen: bij het strijken met de stoomhangende strijkmachine, het contactgedeelte met de kleding (het uitlaatgedeelte van het mondstuk) is ver weg van de stoombron. Het vuil dat door de hoge temperatuur van het gebruikte huishoudwater wordt gegenereerd, wordt nooit zo gemakkelijk op de kleding gesproeid als de stijltang of stoomstrijkborstel, maar wordt volledig vastgehouden in de vuilopslagruimte van de onderste kachel ver weg (gelegen aan de bodem van de verwarmingsoven van de hangende strijkmachine).
Tegelijkertijd heeft stoom op hoge temperatuur ook de effecten van stofverwijdering, sterilisatie en desinfectie.

3. Hangende strijkmachineis handig: wanneer de hangende strijkmachine in gebruik is, is de stoomuitvoersnelheid vaak 30 seconden. Qua hantering en plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken over verschroeiende kleding. Wanneer het strijkijzer wordt gebruikt, moet het wachten tot al het water in het waterreservoir kookt, de snelheid is laag en het moet verticaal worden geplaatst tijdens het gebruik, wat omslachtiger is.

4. De stoomhangende strijkmachineis eenvoudig te bedienen. Steek de stekker in het stopcontact, zet de schakelaar aan en stel de temperatuurknop in die nodig is voor het strijken van kleding. Het zal nooit kleding verbranden. Het kan worden gezegd dat het geschikt is voor alle leeftijden en noodzakelijk is voor een modieus huis. Zoals we allemaal weten, zal een strijkijzer kleding verbranden als je niet voorzichtig bent.
Bovendien hebben sommige hangende strijkmachines een instelfunctie met 6 of zelfs 9 versnellingen, die geschikt is voor zijde, katoen, hennep, wol en andere stoffen om het leven gemakkelijk te strijken.

5. Capaciteitsvoordeel. Een hangende stoomstrijkmachine die meer dan 50 kledingstukken tegelijk met water kan strijken. Voor moderne gezinnen zou het toevoegen van water meer dan een week moeten kunnen worden gebruikt. De stijltang moet echter vaak water toevoegen omdat zijn "buik" te klein is.